PourPoxy Diamant Pigment
 4,95 29,95 Select options

PourPoxy Diamant Pigment

 4,95 29,95

kijk op 15 verschillende pigmenten
kijk op Genoeg voor 5kg epoxy
kijk op Uniek effect

Het glitterpigment uit de Pourpoxy Diamonds lijn bestaande uit 15 verschillende kleuren maakt uw kunsthars project helemaal af. De glitters worden geleverd in potjes van 10 gram die hersluitbaar zijn, dit zorgt ervoor dat je makkelijk kunt doseren en vaker kunt gebruiken. Dit is meer dan genoeg om 5 kilo epoxyhars te kleuren.

Deze glitters zorgen voor fonkelingen in de epoxyhars. Combineer het met onderzetters of een klok bij het maken van schilderijen. Gebruik het in juwelen om unieke effecten te creëren.

TIP: Door het gewicht van het glitterpigment kan het in de hars wegzakken. U kunt dit voorkomen door het alleen voor dunne lagen te gebruiken of door tijdens de geltijd (wanneer de epoxyhars draden begint te trekken) opnieuw te roeren. Een alternatief is om de epoxyhars in verschillende lagen te gieten en het glitterpigment erover te strooien. Zorg ervoor dat bij het mengen in gelerende toestand geen luchtbellen worden gevormd, deze zullen niet uit de epoxyhars ontsnappen.

Andere benodigdheden:

  • mengbekers
  • Roerstaafjes
  • Kunsthars epoxy of Epoxy giethars voor andere toepassingen
  • Een mooi project

Additional information

PourPoxy Diamond Pigment

blauw, brons, Brons vlokkig, Golden Flaky, gouden, groen, groen-goud, holografisch, lichtblauw, paars, rood, Roze, Set van alle 15, Silver Flaky, witte parel, zilver

KGS verpakking

10 gram

Brand

PourPoxy

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PourPoxy Diamant Pigment”