Multi Cover Premium+ 800mm x 25m bestratingsband
 45,41 Add to cart

Multi Cover Premium+ 800mm x 25m bestratingsband

 45,41

kijk op Anti-slip laag
kijk op Schokdempend
kijk op Licht ademend (70gr/m2/24hr)
kijk op Vochtwerende toplaag

Zakelijke klant? Wij bieden een korting aan voor een grote bestelling. Lees hier meer of vraag direct een offerte aan

Het product

Multi Cover Premium+ is een zelfklevend afdekvlies voor de tijdelijke bescherming van vloeren en trappen. Het dekvlies bestaat uit twee lagen. De antislip onderlaag is non-woven en voorzien van een speciale, vochtongevoelige lijmlaag. Zo blijft hij altijd stevig aan de vloer vastzitten. De toplaag laat eventuele restdampen van de vloer eronder door. Van bovenaf is deze film vochtbestendig. Dankzij de antislip toplaag kan vuil niet binnendringen. Multi Cover Premium+ beschermt de vloer of trap op een snelle en eenvoudige manier.

Toepassing

Bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud biedt Multi Cover Premium + een veilige bescherming voor laminaat, linoleum, tegels en houten trappen. Dankzij de dampdoorlatende film is Multi Cover Premium + vooral geschikt voor vloeren die na plaatsing licht moeten ademen, zoals parket, keramische en gietvloeren. Voor het bedekken van nieuw gelegde vloeren die een zeer hoge dampdoorlaatbaarheid vereisen, zoals de meeste soorten natuursteen, is de Multi Cover Breathable geschikt. Deze heeft een dampdoorlaatbaarheid van 2000gr/m2/24h.

Multi Cover Premium+ wordt geleverd in meerdere maten. Voor het bekleden van geschilderde of gelakte trappen is Multi Cover Premium+ verkrijgbaar op rollen van 80 centimeter. Deze maat past standaard op elke trap. De folie blijft stevig op zijn plaats dankzij de zelfklevende onderlaag.

Kenmerken

Multi Cover Premium+ is een bijzonder aangenaam materiaal om te gebruiken door de combinatie van non-woven afdekvlies en folie. Het kan gemakkelijk en snel worden verwerkt. Het afdekvlies wordt geleverd op rollen met het antislip tapijt aan de buitenkant. Zo kan de vloer of trap snel en gemakkelijk worden bedekt.

Toepassing van Multi Cover Premium+ zorgt voor een veilige bescherming van vloer of trap. Multi Cover Premium+ is schokabsorberend en bestand tegen intensieve belasting. De vochtwerende toplaag is aan één zijde ademend, waardoor een pas gelegde vloer goed kan verdampen zonder het uithardingsproces of de afgifte van dampen nadelig te beïnvloeden. De antisliponderlaag is zelfklevend en blijft dus altijd stevig op zijn plaats, waardoor uitglijden en struikelen wordt voorkomen. Multi Cover Premium+ is herbruikbaar.

  • Eenvoudige verwerking
  • Schokdempend
  • Licht ademend (70gr/m2/24hr)
  • Anti-slip laag
  • Vochtwerende toplaag
  • Herbruikbaar

Additional information

Weight 1 kg

Brand

Easydek

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Multi Cover Premium+ 800mm x 25m bestratingsband”