Mapei Keraflex Extra S1 LD Grijs
 36,95 Add to cart

Mapei Keraflex Extra S1 LD Grijs

 36,95

kijk op Vloeren, muren, binnen en buiten
kijk op Toepasbaar op diverse ondergronden
kijk op Water- en weerbestendige lijmlaag

TOEPASSING

Verlijming binnen en buiten van keramische tegels, platen, gres, keramisch mozaïek, klinkers, enz. op vloeren en wanden. Ook geschikt voor het aanbrengen van bekleding op verwarmde vloeren, van steenstrips op gevels en voor het aanbrengen van kleur- en vormvaste natuursteen. Voorbeelden van toepassingen Gebruik op vrijwel alle traditionele, schone, dragende ondergronden die aan de norm voldoen en op de juiste wijze zijn voorbehandeld, zoals:

  • cement en kalkcementpleisters, poreus beton;
  • Gipspleisters;
  • Gipsplaten en gipsvezelplaten (gemonteerd);
  • Oude bekledingen van tegels, natuur- en kunststeen;
  • Gipsdekvloeren, anhydrietdekvloeren, droge dekvloeren, sneldrogende MAPEI-dekvloeren, als afzonderlijke laag of in combinatie met andere bekledingen, verwarmde vloeren enz;
  • Betonwerk van minstens 4 maanden oud en cementdekvloeren ouder dan 21 dagen.

TECHNISCHE KENMERKEN

Keraflex S1 is een flexibele, kunststofgemodificeerde poederlijm met hoogwaardig cement en aggregaten met een geselecteerde korrelstructuur. Gemengd met water vormt Keraflex S1 een gemakkelijk verwerkbare, stabiele lijm met een hoge kleefkracht en een goede verwerkbaarheid. Uitgehard vormt Keraflex S1 een water- en weerbestendige lijmlaag met een uitstekende hechting en een hoge mate van flexibiliteit.

Additional information

Merk

mapei

Brand

Mapei

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mapei Keraflex Extra S1 LD Grijs”