Beton Cire Pakket

 235,95 875,95

kijk op Decoratieve kant-en-klare afwerkingspleister
kijk op Zeer geschikt voor vloeren en wanden, werkbladen, douches, trappen enz.
kijk op Geschikt als waterdichte of decoratieve afwerking

Zakelijke klant? Wij bieden een korting aan voor een grote bestelling. Lees hier meer of vraag direct een offerte aan

pakketinhoud

Bij bestelling van dit pakket ontvangt u de volgende materialen:

 • Primer
 • betonnen cirkel
  • Basis
  • hars
  • Pigment
 • sealer
 • PU toplaag

Wij leveren voldoende materiaal voor het aantal m2 dat u besteld heeft. Wat te doen met een andere hoeveelheid m2 dan aangeboden? Stel dat je 47m2 te verwerken hebt. Bestel dan 2x 20m2 en 1x 10m2, zodat u genoeg materiaal heeft voor uw project. Altijd naar boven afronden om een mogelijk tekort aan materiaal te voorkomen.

Wat is Beton Cire?

Beton Cire is een hoogwaardig, waterdicht cementgebonden product. Dit product is niet vermengd met water, maar met een speciale hars die het sterk en soepel maakt. De afwerking gebeurt door middel van een speciale Sealer in combinatie met een 2-componenten PU lak. Door zijn speciale samenstelling kan Beton Cire op vrijwel elke stabiele ondergrond worden aangebracht. Een moderne betonlook met grenzeloze inrichtingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld uw badkamer, woonkamer, keuken, toilet of bijvoorbeeld bedrijfsruimte. Geschikt voor muren, vloeren, meubels, bovenbladen en trappen.

Kenmerken:

 • unieke natuurlijke look sterk,
 • slijtvast en onderhoudsvriendelijk naadloos,
 • schimmelvrij en waterdicht
 • geschikt voor vloerverwarming
 • kan gewoon over de tegels gaan

waterdicht

Door de unieke samenstelling en afwerking is het zeer sterk en ook waterdicht. Dankzij deze combinatie zijn er veel mogelijkheden en wordt Beton Ciré steeds vaker toegepast in badkamers en keukens. Het is raadzaam plaatsen te vermijden waar water langere tijd blijft staan. Water, in combinatie met zeephoudende producten, kan de beschermlaag na langere tijd aantasten.

slijtvast

Beton Cire is een sterk, slijtvast stucwerk dat door zijn cementbasis duurzamer is dan kalkstucwerk. Er wordt een coating aangebracht om ervoor te zorgen dat hij krasbestendig en water- en vuilafstotend is. Dankzij de coating is Beton Cire zelfs geschikt als aanrechtblad in de keuken. Deze coating zorgt ervoor dat het stucwerk tot 16 uur lang beschermd is tegen aceton, thee, koffie en wijn.

Naadloos

Beton Cire is waterdicht, slijtvast en heeft, in tegenstelling tot tegels, geen voegen. In de douche is dit een groot pluspunt. Er zijn geen voegen die vochtig blijven en gevoelig zijn voor schimmel. De muren zijn makkelijk schoon te houden, dus schimmel heeft geen kans.

Hygiënisch

Het is moeilijk voor bacteriën en schimmels om zich aan het oppervlak van Beton Cire te hechten. Het is een alkalische vloer- en wandafwerking. Dit betekent dat het van zichzelf al schimmelwerend is en dat bacteriën zich hier niet thuis zullen voelen. Daarnaast wordt nog een extra coating aangebracht. Hierdoor is Beton Cire een uiterst hygiënische afwerking voor uw badkamer. Een bijkomend voordeel is dat u geen last meer heeft van schadelijke restproducten van de gebruikelijke schoonmaakmiddelen.

Hoe verwerkt u Beton Cire? En welk gereedschap heb je nodig?

Voor de verwerking van Beton Cire hebben wij een prachtige handleiding samengesteld, die kan worden gedownload onder de rubriek “Productbijlagen” hierboven. Als u hierover vragen hebt, staan wij klaar om u te helpen.

Onderhoud van Beton Cire

Beton Cire schoonmaken is gemakkelijk, kwalitatief en goed met de Eco-cleaner , Power-Cleaner , Vloeronderhoud startpakket en schoonmaakproducten van Greenspeed .

Preventief onderhoud Beton Cire

 • Breng beschermende viltkussens van hoge kwaliteit aan onder meubels, tafels en stoelen. ‘ Scratch no more ‘
 • Leg altijd een deurmat voor de buitendeur. Dit voorkomt dat er kiezelstenen en zand in komen. Bedek het rubber onder de deurmat met vilt. De vloer mag niet in direct contact komen met rubber vanwege het effect van weekmakers op de vloer.
 • Vervang de wielen onder de stoelen door wielen met een zachter, kleurloos roloppervlak
 • Leg geen dierenhuiden op uw vloer om verkleuring te voorkomen
 • Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals groene zeep, ammoniak, allesreiniger, azijn of bleekmiddel. Deze producten tasten de sealerlaag zodanig aan dat verkleuring kan optreden. Gebruik bij voorkeur onze onderhoudsproducten die in deze gids worden besproken
 • Voorkom voortdurende watervervuiling (ook onder deurmatten, bloempotten, enz. enz.)
 • Vermijd vallende voorwerpen zoveel mogelijk. Vallende voorwerpen kunnen de vloer beschadigen.

Additional information

Weight 20 kg
Vierkante meter

2 meter x 12,5 meter = 25 M2, 2 meter x 20 meter = 40 M2, 4 tot 5 M2, Tot 10 vierkante meter, Tot 20 vierkante meter, Tot 5 vierkante meter

Brand

Epoxywinkel

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beton Cire Pakket”