BaseConcrete Basa/Sense 10m2

 364,95

2 componenten product, 10m2

Kies kleur
Kies hieronder je kleur
artisjok
canvas-be
nederlands-grijs
vlok
nijlpaard
luizen-taupe
pitch-black-be
raum-rood
roze-wit
steen

Basisbeton wordt altijd in twee verschillende lagen aangebracht; de basis en de zin. Basisbeton kan worden gebruikt op veel verschillende oppervlakken, op muren, vloeren en meubels. De twee lagen kunnen worden aangebracht met een stukadoorsmes. De basa wordt als eerste laag aangebracht. Het is belangrijk dat de basa gelijkmatig over het oppervlak wordt verdeeld voor een gelijkmatige dikte. Hoe de basa wordt aangebracht, bepaalt het uiteindelijke uiterlijk van Basebeton. Nadat de eerste laag voldoende droog is (handdroog), kan de tweede en laatste laag Basebeton worden aangebracht. Deze laag van Basebeton wordt de zin genoemd. Hetzelfde stukadoorsmes kan worden gebruikt voor het aanbrengen van de zin. De zin is minimaal. Deze laag wordt als het ware over de bassa geschraapt. Alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

Voor het gebruik van Basebeton op vloeren is ook een BaseBeton Primer, BaseBeton Scratch Coat (Stone Age SA1010 Liquid 2K + SA1012 Powder), BaseBeton Eco-lijm en BaseBeton Coating nodig. Als u dit van plan bent, adviseren wij u een compleet BaseBeton Vloerpakket van 10m2 of BaseBeton Vloerpakket van 20m2 met een aantrekkelijke korting aan te schaffen.

Voor het gebruik van BaseBeton op wanden zijn alleen de BaseBeton Primer en Basebeton Coating nodig. In dit geval is het ook mogelijk om een compleet BaseBeton Wandpakket 5m2 of BaseBeton Wandpakket 10m2 te kopen met een aantrekkelijke korting.

Additional information

Weight 10,4 kg
Stone Age Kleuren

Aluminium, artisjok, brons, Canvas, goud, koper, Luizen Taupe, N/A, Nederlands Grijs, nijlpaard, Pitch Black, Raum Rood, Roest, Roze Wit, Staal, steen, Transparant, Vlok

Vierkante meter

10 M2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BaseConcrete Basa/Sense 10m2”