Mapei Ultrabond P990 1K
 67,73 Add to cart

Mapei Ultrabond P990 1K

 67,73

kijk op Toepasbaar op diverse ondergronden
kijk op Geschikt voor alle soorten parket met messing en groef
kijk op Geschikt voor verwarmde oppervlakken

Toepassing

Verlijmen van alle soorten en maten parket met messing en groef, fineerparket en duoplanken. Niet geschikt voor toepassing van aan de onderzijde gelakt, massief fineerparket en traditioneel massief parket zonder tand en groef. Toepassingsvoorbeelden Ultrabond P990 1K wordt gebruikt voor het verlijmen van fineerparket, lamelparket, planken en alle soorten parket op: cementdekvloeren; dekvloeren gemaakt met Mapecem, Mapecem Pronto, Topcem, Topcem Pronto en soortgelijke producten; oude houten vloeren, keramiek, marmer, etc.; anhydriet dekvloeren. Geschikt voor verwarmde ondergronden.

Technische kenmerken

Ultrabond P990 1K is een in de laboratoria van MAPEI ontwikkelde vochtuithardende lijm op basis van polyurethaanhars en heeft de volgende eigenschappen:

  • Gebruiksklaar ééncomponentenproduct; mengen met een verharder is niet nodig. Bij correcte opslag kunnen resthoeveelheden van het product later opnieuw worden gebruikt;
  • Geschikt voor vloerders die allergisch zijn voor epoxy-polyurethaan producten;
  • Gemakkelijk aan te brengen, zelfs bij lage temperaturen;
  • 30% meer efficiëntie in vergelijking met traditionele tweecomponentenlijmen, dankzij de lage viscositeit van de lijm en de goede smeerbaarheid, zelfs bij lage temperaturen;
  • Uitstekend lijmreliëf en uitstekende dekking op de achterkant van de tegels;
  • zeer geringe uitzetting, parket blijft vlak na het leggen;
  • Vrij van oplosmiddelen of stoffen die een onaangename geur verspreiden;
  • Heeft een laag milieueffect; gecertificeerd door het GEV (EC1 R Plus) instituut als een product met een zeer lage uitstoot van vluchtige organische stoffen.

Verbruik

800-1000 g/m2

Product gereedschappen

Voor de Mapei Ultrabond P990 wordt een lino/parketkam aanbevolen. Dit is de chiphouder met tanden B1 of B11. Hierdoor blijft de juiste hoeveelheid lijm op het oppervlak achter voor een goede hechting.

Additional information

Verpakking van KGS

15,00 kg

Brand

Mapei

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mapei Ultrabond P990 1K”