Mapei Ultrabond Eco P909 2K

 40,45

kijk op Zonder water en oplosmiddelen
kijk op Verlijmen van alle soorten en maten houten vloeren.
kijk op Geschikt voor verwarmde oppervlakken

Toepassing

Verlijmen van alle soorten en maten houten vloeren.

Toepassingsvoorbeelden

Ultrabond Eco P909 2K wordt gebruikt voor het verlijmen van houtmozaïek (EN13488), massief hout zonder tand en groef (EN 13227), massief hout met tand en groef (EN 13226), voorgemonteerde hardhouten planken (EN 13629), meerlaagse parketelementen (EN 13489) en alle soorten geprefabriceerd parket op cementdekvloeren, Mapecem, Mapecem Pronto, Topcem, Topcem Pronto dekvloeren en soortgelijke producten; bestaande vloeren van keramische tegels, marmer en terrazzotegels. Ook op bestaande vloeren van keramiek, marmer, terrazzo, bestaande vloeren van gelijmd hout en anhydriet dekvloeren. Bovendien is het geschikt voor verwarmde oppervlakken.

Technische kenmerken

Ultrabond Eco P909 2K is een water- en oplosmiddelvrije tweecomponentenlijm met een zeer lage emissie van vluchtige organische stoffen (EMICODE EC1 R Plus). Component A is een polyurethaanpolymeer en component B een vloeibare verharder. Na menging van de twee componenten ontstaat een lijm met een gelijkmatige kleur, die gemakkelijk kan worden aangebracht met een getande lijmkam. Het reliëf (lijmkraal) van de lijm blijft uitstekend intact. Na uitharding (ongeveer 24 uur bij kamertemperatuur) door chemische reactie vormt Ultrabond Eco P909 2K een sterke lijmfilm die sterk hecht op elke ondergrond, ook op niet-absorberende ondergronden.

Verbruik

Afhankelijk van het type ondergrond, 800-1.000 g/m2.

Product gereedschappen

Voor de Mapei Ultrabond Eco P909 wordt een lino/parketkam aanbevolen. Dit is de chiphouder met tanden B1 of B11. Hierdoor blijft de juiste hoeveelheid lijm op het oppervlak achter voor een goede hechting.

Additional information

Verpakking van KGS

10,00 kg

Brand

Mapei

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mapei Ultrabond Eco P909 2K”