Mapei Silancolor Primer Plus
 34,95 Add to cart

Mapei Silancolor Primer Plus

 34,95

kijk op Bestand tegen de groei van schimmels en algen
kijk op Voor binnen- en buitenoppervlakken
kijk op Toepasbaar op absorberende ondergronden en bevordert een goede hechting

TOEPASSING

Silancolor Primer Plus is een primer op basis van silaan en siloxaan in wateremulsie die wordt gebruikt voor zuigende ondergronden om deze geschikt te maken voor het schilderen met afwerkingsproducten uit het Silancolor Plus-gamma. Bovendien is Silancolor Primer Plus bestand tegen de groei van schimmels en algen.

Silancolor Primer Plus vormt de basis van het Silancolor Plus-systeem voor de bescherming van muren.

Silancolor Primer Plus beschermt volledig vanaf het begin van de verfcyclus en helpt de oorzaken van schade aan muren door de groei en verspreiding van algen en schimmel weg te nemen.

Toepassingsvoorbeelden

Basisvoorbereiding, vóór het schilderen, van door algen en schimmels aangetaste gevels, of voor oppervlakken waar afzetting van dit soort micro-organismen moet worden voorkomen.

TECHNISCHE KENMERKEN

Silancolor Primer Plus vormt samen met de gekleurde afwerkingsproducten uit het Silancolor Plus gamma een verfsysteem voor binnen- en buitenoppervlakken. Het garandeert een brede bescherming tegen de inwerking van chemicaliën, UV-stralen en vocht, terwijl het de ademende werking van de ondergrond behoudt en een waterafstotende laag vormt. Het biedt ook bescherming tegen micro-organismen die de muren van gebouwen aantasten en vernietigen.

Silancolor Primer Plus is een primer op basis van silaan en siloxaan in waterige dispersie met een zeer goede penetratie.

Silancolor Primer Plus wordt gebruikt op absorberende ondergronden en bevordert een goede hechting.

Silancolor Primer Plus is geurloos en bevat geen oplosmiddelen, waardoor het geschikt is voor toepassingen in gesloten of slecht geventileerde ruimten. Silancolor Primer Plus bevat een antischimmel- en algenmiddel.

CONSUMPTIE

Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging van het substraat. Onder normale omstandigheden bedraagt het verbruik doorgaans 0,10 tot 0,30 kg/m2.

Additional information

Vertaald product

0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mapei Silancolor Primer Plus”