Mapei Plastimul 1k Super Plus
 33,02 Add to cart

Mapei Plastimul 1k Super Plus

 33,02

kijk op Waterdicht maken van funderingen en draagmuren
kijk op Oplosmiddelvrij
kijk op Waterdichte elastische bekleding

TOEPASSING

  • Waterdicht maken van funderingen.
  • Waterdicht maken van dragende muren.

Toepassingsvoorbeelden

  • Koudwaterdicht impregneren van metselwerk, of stortbeton op volle grond.
  • Waterdicht maken van vlakke of gebogen oppervlakken van ondergrondse structuren, zoals tunnels en ondergrondse gangen.
  • Waterdicht maken van horizontale betonoppervlakken onder dekvloeren voorzien van een PE-scheidingslaag (in deze gevallen adviseren wij Mapelastic op de dekvloer aan te brengen voordat de vloerafwerking wordt aangebracht om de dekvloer te beschermen).

TECHNISCHE KENMERKEN

Plastimul is een oplosmiddelvrije pasta samengesteld uit speciaal bitumen geëmulgeerd in water en speciale vulstoffen met een fijne korrelgrootte, geformuleerd volgens een formule ontwikkeld in de MAPEI onderzoekslaboratoria. Plastimul heeft een thixotrope viscositeit, waardoor het gemakkelijk kan worden toegepast voor het waterdicht maken van vlakke en hellende oppervlakken. Na volledige droging vormt Plastimul een waterdichte plastic bekleding, die niet opnieuw emulgeert na langdurige onderdompeling in water, zelfs als dit water een lichte inwerking van zuren en basen vertoont, en bestand is tegen de agressieve werking van stoffen in de bodem. Plastimul voldoet aan de eisen voor dikke polymeergemodificeerde bitumencoatings, overeenkomstig EN 15814.

CONSUMPTIE

Ongeveer 0,5 kg/m2 per mm verdund product bij gebruik als primer. Ongeveer 1,7 kg/m2 per mm naadloze droge laagdikte op een vlakke ondergrond. Op oneffen oppervlakken is het verbruik hoger. Merk op dat om de prestatieniveaus overeenkomstig de norm EN 15814 te bereiken (zie presentatie eindresultaten in de tabel Technische Gegevens), ten minste twee lagen van het product moeten worden aangebracht zoals aangegeven in de norm.

Additional information

Weight 12 kg

Brand

Mapei

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mapei Plastimul 1k Super Plus”