Mapei Malech Primer

 18,95 74,95

kijk op Hechtingsbevorderaar voor muuroppervlakken
kijk op Ook toepasbaar in gesloten of slecht geventileerde ruimtes
kijk op Kan ook worden gebruikt als een primer op oud schilderwerk

TOEPASSING

Malech wordt gebruikt als een primer om de absorptie van de ondergrond te regelen en als een hechtingsverbeteraar voor muuroppervlakken in het algemeen (bijvoorbeeld beton of reparaties met cementmortels), voordat er een gekleurde afwerkingslaag uit de gamma’s Elastocolor, Quarzolite en Colorite op wordt aangebracht. Malech kan ook worden gebruikt binnen het Aquaflex System, een systeem voor de permanente inkapseling van asbest, als primer voor latere Aquaflex-coatings.

Toepassingsvoorbeelden

  • Als grondlaag op goed uitgehard nieuw of oud pleisterwerk, mits niet gecorrodeerd, alvorens een gekleurde afwerklaag aan te brengen uit de assortimenten Elastocolor, Quarzolite of Colorite.
  • Als primer op oud schilderwerk, zelfs als het licht poederig is, alvorens een gekleurde afwerking aan te brengen uit de gamma’s Elastocolor, Quarzolite of Colorite.
  • Als primer op te behandelen oppervlakken in gesloten of slecht geventileerde ruimten – omdat Malech geurloos is – vóór het aanbrengen van een product uit de gamma’s Elastocolor, Quarzolite of Colorite.

TECHNISCHE KENMERKEN

Malech is een primer op basis van gemicroniseerde acrylharsen in waterige dispersie die na het aanbrengen dieper in de ondergrond doordringt dan traditionele primers op waterbasis. Malech is geurloos en bevat geen oplosmiddelen. Daarom is hij ook toepasbaar in gesloten of slecht geventileerde ruimten. Dankzij de speciale formule zorgt Malech voor een goede fixatie van het stof op de te behandelen oppervlakken. Malech dringt diep door in de ondergrond en vertraagt zo de vorming van uitslag.

CONSUMPTIE

0,10-0,15 kg/m2, afhankelijk van de zuiging van de ondergrond.

Additional information

Weight N/A
Verpakking van KGS

10,00 kg, 2,00 kg

Brand

Mapei

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mapei Malech Primer”