Mapei Eco Prim grip plus
 36,95 64,95 Select options

Mapei Eco Prim grip plus

 36,95 64,95

kijk op Emissiearme hechtingsversterkende primer
kijk op Verbetert de hechting van pleisterwerk
kijk op Oplosmiddelvrij

Toepassing

Universele, gebruiksklare primer voor vloeren en muren binnen en buiten. Eco Prim Grip kan worden gebruikt ter verbetering van de hechting van vrijwel alle soorten pleisterwerk op basis van cement, gips en kalk op ondergronden van beton, baksteen, verdichte betonblokken, lichtgewicht blokken en gips. Eco Prim Grip is ook geschikt voor het verbeteren van de hechting van lijmen voor keramiek, egaliseren en nivelleren van coatings op niet-absorberende ondergronden, zoals vloeren van keramiek, terrazzo en natuursteen.

Voorbeelden van toepassingen:

  • Aanbrengen van pleisterwerk op ondergronden van beton, metselwerk, enz.
  • Aanbrengen van egalisatie- en uitvlaklagen op bestaande keramische, terrazzo en natuurstenen vloeren.
  • Aanbrengen van keramische en natuurstenen vloeren op bestaande keramische vloeren.

Technische kenmerken

Eco Prim Grip is een oplosmiddelvrije primer, samengesteld uit synthetische hars in waterige dispersie en geselecteerde inerte stoffen, met een uitstekende hechting, water- en verouderingsbestendigheid. Het creëert een ruw hechtoppervlak, ideaal voor pleisters, egalisatie- en uitvlaklagen; het garandeert een uitstekende hechting op gladde of slecht absorberende ondergronden en het vermindert en verdeelt de waterabsorptie van absorberende ondergronden. Na droging garandeert het product een sterke hechting van cementgebonden pleister of diverse ondergronden: beton, cellenbetonblokken, baksteen, steen, gipsplaten, hout, keramiek, metaal, gips, gips, enz. Eco Prim Grip is een gebruiksklare grijze latex die gemakkelijk met een roller of kwast is aan te brengen. Eco Prim Grip is niet brandbaar en heeft een extreem lage uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOS). Bijgevolg is dit product absoluut onschadelijk voor degenen die ermee werken en voor de eindgebruikers van de ruimten waarin het wordt toegepast. Bovendien kan het product zonder bijzondere voorzorgsmaatregelen worden opgeslagen.

Solliciteer

Eco Prim Grip kan met een roller of kwast op de ondergrond worden aangebracht. Zodra Eco Prim Grip droog is, kan de pleister- of egalisatielaag worden aangebracht. De minimale wachttijd bedraagt 15 tot 60 minuten, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden en de zuiging van de ondergrond. Het is mogelijk een tweede laag Eco Prim Grip aan te brengen lang nadat de eerste laag is aangebracht.

Verbruik

Het verbruik varieert van 0,20 tot 0,30 kg/m2, afhankelijk van de zuigkracht van de ondergrond.

Additional information

Merk

mapei

KGS verpakking

10,00 kg, 5,00 kg

Brand

Mapei

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mapei Eco Prim grip plus”