gietpoxy metaalpigmenten epoxywinkel
PourPoxy Metaal Pigment
 6,75 39,95 Select options

PourPoxy Metaal Pigment

 6,75 39,95

kijk op Spectaculaire kleuren
kijk op Kan worden gecombineerd met andere pigmenten
kijk op Geeft elk project een unieke look
Kies kleur
Kies hieronder je kleur
amethyst purple be
apple green be
blue green be
bright blue be
bronze gold be
bumblebee yellow be
caribbean blue be
emeRALd green be
flash copper be
flash gold be
green gold be
intense white be
lapis blue be
magenta purple be
mint green be
ocean blue be
onyx pearl black be
rose red be
royal blue be
ruby red be
silver grey be
tiger orange be
turquoise green be
violet purple be

Mooie metallic kleurpigmenten van PourPoxy Pigments, verkrijgbaar in 24 kleuren.

Wees creatief! Met de metallic kleurpigmenten van PourPoxy Pigments kun je alle kanten op: meng de levendige kleur met epoxyhars en maak je eigen kunstwerk of maak zelf gekleurde zeep, sieraden, badbruisballen of kaarsen. U kunt ook verschillende pigmenten combineren om een unieke kleur en look te krijgen.

Metallic Pigment Powder van PourPoxy is een pigmentpoeder op basis van mica poeder dat transparante epoxy metalen swirls geeft. Het geeft ook een levendige kleur die er heel uniek uitziet. Gebruik het voor kunsthars om kunstwerken te maken, bij het vullen van houten tafels met glasheldere epoxy of het kleuren van epoxy bij het vullen van een mal.

Relaties

In de epoxy heeft het pigment zijn volle kleur door 1% aan de epoxyhars toe te voegen. U kunt dit natuurlijk zelf bepalen. Minder is mogelijk, meer dan 1% toevoegen geeft een ander resultaat. Het zorgt ervoor dat uw project keer op keer een unieke uitstraling krijgt. Inhoud: een potje pigmentpoeder heeft een inhoud van 10, 50 of 100 gram metallic epoxy pigmentpoeder. De pigmenten worden aangeboden in hersluitbare en herbruikbare verpakkingen, zodat de pigmenten droog en veilig kunnen worden bewaard. De getoonde foto’s zijn zo nauwkeurig mogelijk, maar door variaties in monitorinstellingen van de kijker, kunnen kleuren afwijken van de werkelijke afbeelding. Elke individuele kleur wordt een beetje anders getoond, neem contact met ons op als u vragen heeft over een kleur voordat u tot aankoop overgaat.

Mica-poederpigment wordt het meest gebruikt voor decoratieve doeleinden. Test, evalueer en bepaal de geschiktheid van het micapoeder alvorens het volledig aan te brengen. Deze pigmenten zijn niet-toxisch, wreedheidvrij, niet-irriterend en zacht voor de huid. Deze poederpigmenten zijn 100% veganistisch, wat betekent dat er geen dierlijke producten in het pigmentpoeder zitten.

Additional information

Weight 1 kg
KGS verpakking

10 gram, 100 gram, 50 gram

PourPoxy Metalic Pigment Kleuren

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Brand

PourPoxy

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PourPoxy Metaal Pigment”