parkeergaragevloer

Parkeergaragevloer

Parkeergaragevloeren hebben veel te lijden: auto's rijden vuil naar binnen en lekken olie en andere stoffen. Onze kunststofvloeren kunnen dat gelukkig moeiteloos hebben.

vloer afwerking parkeergarage

Parkeer garagevloer

Coating Vloer & Company levert parkeergaragevloeren die jarenlang meegaan. Ze zijn ook uitstekend geschikt om routeringspijlen en pictogrammen in te verwerken.

vloerafwerking parkeergarage

Parkeergaragevloer

Een parkeergarage hoeft niet donker en somber te zijn. Kies voor een parkeergaragevloer in een lichte kleur of kleurencombinatie en de sfeer wordt al snel een stuk aangenamer!

parkeergaragevloer parkeervakken

Parkeergaragevloer parkeervakken

Duidelijk aangegeven parkeervakken zijn een must in elke parkeergarage. Onze parkeergaragevloeren zijn eenvoudig schoon te maken, waardoor de belijning goed zichtbaar blijft.

parkeergaragevloer parkeervak

Parkeergaragevloer parkeervak

Coating Vloer & Company verwerkt de begrenzing van ieder parkeervak direct in de ijzersterke parkeergaragevloer. Daardoor blijft de belijning jarenlang goed zichtbaar.

parkeer garagevloer

Parkeergaragevloer parking

U wilt een stevige, slijtvaste parkeergaragevloer in uw parking aanbrengen? Kies dan voor onze kunststof parkeergaragevloer: die is geschikt voor extreem zware belasting.