Placeholder
PourPoxy Metallic Pigment 24-delige set
 49,95 Add to cart

PourPoxy Metallic Pigment 24-delige set

 49,95

kijk op Betaalbare 24 pigmenten set
kijk op Ideaal om creatief te worden
kijk op Maak de mooiste effecten in uw project

Mooie metallic kleurpigmenten van PourPoxy Pigments, verkrijgbaar in 24 kleuren. Deze set bevat alle 24 pigmenten in potjes van 10 gram.

Wees creatief! Met de metallic kleurpigmenten van PourPoxy Pigments kun je alle kanten op: meng de levendige kleur met epoxyhars en maak je eigen kunstwerk of maak zelf gekleurde zeep, sieraden, badbruisballen of kaarsen. U kunt ook verschillende pigmenten combineren om een unieke kleur en look te krijgen.

Metallic Pigment Powder van PourPoxy is een pigmentpoeder op basis van mica poeder dat transparante epoxy metalen swirls geeft. Het geeft ook een levendige kleur die er heel uniek uitziet. Gebruik het voor kunsthars om kunstwerken te maken, bij het vullen van houten tafels met glasheldere epoxy of het kleuren van epoxy bij het vullen van een mal.

Relaties

In de epoxy heeft het pigment zijn volle kleur door 1% aan de epoxyhars toe te voegen. U kunt dit natuurlijk zelf bepalen. Minder is mogelijk, meer dan 1% toevoegen geeft een ander resultaat. Het zorgt ervoor dat uw project keer op keer een unieke uitstraling krijgt. Inhoud: Deze set heeft 24×10 gram metallic epoxy pigment poeder. De pigmenten worden aangeboden in hersluitbare en herbruikbare verpakkingen, zodat de pigmenten droog en veilig kunnen worden bewaard. De getoonde foto’s zijn zo nauwkeurig mogelijk, maar door variaties in monitorinstellingen van de kijker, kunnen kleuren afwijken van de werkelijke afbeelding. Elke individuele kleur wordt een beetje anders getoond, neem contact met ons op als u vragen heeft over een kleur voordat u tot aankoop overgaat.

Mica-poederpigment wordt het meest gebruikt voor decoratieve doeleinden. Test, evalueer en bepaal de geschiktheid van het micapoeder alvorens het volledig aan te brengen. Deze pigmenten zijn niet-toxisch, wreedheidvrij, niet-irriterend en zacht voor de huid. Deze poederpigmenten zijn 100% veganistisch, wat betekent dat er geen dierlijke producten in het pigmentpoeder zitten.

Additional information

Weight 0,24 kg

Brand

PourPoxy

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PourPoxy Metallic Pigment 24-delige set”