mma vloer bakkerijvloer

De MMA vloer als bakkerijvloer

Een MMA® vloer is uitstekend bestand tegen aantasting door vloeistoffen en zuren, en voldoet aan de HACCP-normen. Dat maakt hem tot de ideale bakkerijvloer.

mma vloer antislipvloer

De MMA vloer als antislipvloer

De MMA® vloer is heel geschikt voor toepassing in werkplaatsen en magazijnen. Omdat natte plekken voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen, kunnen we uw vloer bovendien antislip afwerken.

mma vloer bedrijfsvloer

De MMA vloer als bedrijfsvloer

Ook als in uw bedrijfspand regelmatig zwaar materieel rondrijdt, is de MMA® vloer heel geschikt als bedrijfsvloer. Deze vloer kan namelijk prima tegen een stootje.

mma vloer haccp vloer

de MMA vloer als HACCP vloer

De MMA® vloer is uitstekend op zijn plaats in ruimten waar hoge eisen aan hygiëne worden gesteld. Zoekt u een vloer die voldoet aan de HACCP-normen, dan is de MMA® vloer precies wat u nodig

mma vloer magazijnvloer

De MMA vloer als magazijnvloer

Belasting door zware machines en door het verschuiven van stellingen en pallets is voor een MMA® vloer geen enkel probleem. Daardoor is een MMA® vloer ideaal als magazijnvloer.

mma vloer

De MMA vloer

Een MMA® vloer is in hooguit twee uur uitgehard. Zoekt u dus een sterke bedrijfsvloer die past binnen uw doorlopende bedrijfsproces, dan is dit de vloer voor u.