haccp vloer

Bakkerijvloer

Een bakkerijvloer moet bestand zijn tegen hitte en zuren, mag niet glad zijn en moet hygiënisch zijn. Coating Vloer & Company levert bakkerijvloeren die voldoen aan de HACCP-normen.

troffelvloer keukenvloer

De troffelvloer als keukenvloer

Een troffelvloer is ideaal voor toepassing als keukenvloer. Hij is supersterk en dus bestand tegen zeer zware belasting, en voldoet uiteraard aan de strengste hygiëne-eisen.

keukenvloeren

Bedrijfsvloer

Een kunststof bedrijfsvloer is ideaal voor toepassing als keukenvloer. Onze vloeren zijn goed bestand tegen vloeistoffen en zuren, voldoen aan de hoogste hygiëne-eisen en zijn antislip.

keukenvloer

De MMA vloer als keukenvloer

De MMA® vloer is een sterke en hygiënische kunststof keukenvloer. En hij hardt zeer snel uit: twee uur na het aanbrengen is uw keuken alweer klaar voor gebruik.

keukenvloer antislip

Keukenvloer

Wij brengen HACCP-goedgekeurde keukenvloeren aan in onder meer bereidingsruimten, verwerkingsruimten, verpakkingsruimten en koel- en diepvriescellen.

holle plint haccp vloer

Keukenvloer holle plint

Een keukenvloer met holle plint is vloeistofdicht en zorgt ervoor dat vuil en stof zich niet kunnen ophopen in de moeilijk bereikbare hoek tussen muur en vloer. Wel zo hygiënisch!