bedrijfsvloer magazijnvloer

Industriële vloer

Onze epoxy gietvloeren zijn uitermate geschikt als industriële vloer. Ze zijn namelijk uitstekend bestand tegen (extreem) zware belasting, zowel mechanisch als chemisch en thermisch.

bedrijfsvloer vloercoating

Vloercoating

Een vloercoating biedt uw bedrijfsvloer een hoge mate van bescherming tegen krassen en slijtage. Vuil, vocht en chemicaliën krijgen bovendien geen kans om in de vloer te trekken.

bedrijfsvloer in fabriek

Fabrieksvloer

Op zoek naar een ijzersterke fabrieksvloer? De epoxy gietvloeren van Coating Vloer & Company zijn slijtvast, chemisch resistent en bestand tegen extreem zware belasting.

bedrijfsvloer

Magazijnvloer

Een magazijnvloer nodig die tegen zware belasting kan, slijtvast is en ongevoelig is voor vloeistoffen en chemicaliën? Coating Vloer & Company maakt hem voor u op maat!

chemische resistente bedrijfsvloer

Chemisch resistente vloer

Onze gietvloeren zijn in hoge mate chemisch resistent. Daardoor zijn ze ideaal voor toepassing in bedrijfs- en industriële omgevingen waar veel met chemicaliën gewerkt wordt.

industriele bedrijfsvloer

Industrievloer

De ideale industrievloer: een vloer van Coating Vloer & Company. Met name onze epoxyvloer, troffelvloer en MMA® vloer zijn uitstekend toepasbaar in een industriële omgeving.